I N N E H Å L L

 Mat & Dryck »
- Kulinarisk ordlista
- Sök recept
- Vikt & Mått

 Köket »
- Tips & Trix

 Blandat »
- Veckan som gått..
- Räkna ut ditt BMI
- Frågesport



NamNam.se
- Cookies
- FAQ



Veckans fråga?

tar ett uppehåll.
MÅNDAG 14 OKTOBER 2024 Hem  |  Bokmärke  |  Sök recept
Rårörda lingon med honung
Skicka receptet med e-post  Sök igen Skriv ut receptet
Lingon är jättegott till plättar med fläsk. Rårörda kan de pektinrika lingonen hålla i ett par månader. Här är smaken berikad med fin honung. Den som vill hålla sig till klassiska versionen ersätter honungen med lika mycket socker.

Kategori: tillbehör
Portioner: 4
Tid: ca 45 minuter

Ingredienser

300 g lingon (½ liter)
1 ½ dl strösocker
½ dl honung, gärna en god hantverkshonung

Tillagning

Ger en sats. Passar bra till fläskplättar, se länk till recept nedan.

Renska och skölj lingonen. Lägg lingon, socker och honung i en rymlig bunke.

Rör med en slev tills sockret löst sig. Fyll på glasburkar eller krukor och sätt på lock.

Förvara svalt eller kallt.

Recept från DN Lördag 2023-10-21

Inskickad av THOMAS Publicerad 2023-11-26 Uppdaterad 2023-11-26

Detta recept passar bra ihop med...

Fläskplättar


Skicka receptet med e-post

Vill du skicka receptet till någon?
Fyll i din e-postadress, mottagarens e-postadress samt eventuellt en kommentar.
Din e-postadress

Din väns e-postadress

Meddelande


Betyg

Detta recept är inte betygsatt av någon medlem.

Sök recept

Här kan du söka på olika typer av sätt. Antingen genom att välja i rullgardinsmenyerna eller skriva fritt eller kombinera de båda.
Sökningen genererar max 100 träffar åt gången.
Om träffarna blir över 100 stycken, uppmanas du att förfina din sökning.
Typ av måltid
Huvudingredienser
Typ av recept
Högtidsmat
Från andra länder
Frisökning

© 2003 - 2024 NamNam.se - e-post: info[a]namnam.se


Logga in
Namn

Lösenord

Glömt lösenordet?



Bli medlem »
Är du intresserad av spännande recept? Gillar du att skapa egna recept och vill dela med dig dessa till andra? Läs mer och anmäl dig här.



Annons: